Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Από το 1968 είμαστε δίπλα σας, με εγγυημένα αποτελέσματα!

Το ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου βρίσκεται εδώ και χρόνια στο χώρο του καθαρισμού και της φύλαξης χαλιών, παρέχοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Σύντομα αντιληφθήκαμε ότι για να εξυπηρετήσουμε σωστά τους πελάτες μας, έπρεπε ν’ αναπτυχθούμε και να εξελιχθούμε. Σήμερα, η ομάδα μας, διαθέτοντας την απαραίτητη πείρα και εξειδίκευση, αναλαμβάνει τον καθαρισμό και τη φύλαξη χαλιών και μοκετών, ανεξαρτήτως είδους, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα χαλιά σας, είτε είναι μεταξωτά, χειροποίητα, ταμπρίζ είτε είναι απλά χαλιά ή μοκέτες.

Τα χαλιά χρησιμοποιούνται καθημερινά σε σπίτια, αλλά και σε γραφεία. Θυμηθείτε πόσες φορές ξαπλώνετε ή κάθεστε στα χαλιά σας κατά τη διάρκεια του χειμώνα; Το ζήτημα που προκύπτει, είναι ότι τα χαλιά έρχονται σε επαφή με σκόνη και μικροοργανισμούς που μεταφέρονται μέσω των παπουτσιών και του αέρα. Οι γρήγοροι και απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητας δε βοηθούν στο να δημιουργηθεί χρόνος για το σωστό καθαρισμό τους και εδώ είναι που αναλαμβάνουμε εμείς, οι πλέον ειδικοί για τη σωστή φροντίδα τους.

Στο ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου είμαστε έτοιμοι να λάβουμε δράση και να φέρουμε εις πέρας, ακόμη και τους πιο απαιτητικούς καθαρισμούς χαλιών και μοκετών. Επίσης, αναλαμβάνουμε επιτόπιους καθαρισμούς στρωμάτων και χαλιών, καθώς και βιολογικούς καθαρισμούς, δίνοντας άμεσες και αποτελεσματικές λύσεις.

Στην περίπτωση που συμβεί κάποιο ατύχημα με το χαλί σας και χρειάζεστε άμεση αντικατάσταση, η ομάδα μας θα βρει για εσάς ένα μοναδικό κομμάτι, που θα ταιριάζει απόλυτα με το χώρο σας. Επιπλέον, μέσα από το καθαριστήριό μας έχετε την επιλογή της ενοικίασης χαλιών και μοκετών για το σπίτι, αλλά και για χώρους που φιλοξενούν ειδικές εκδηλώσεις.

Τα στρώματα, οι καναπέδες και τα σαλόνια, επίσης, απαιτούν τακτικό καθαρισμό, εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης. Ο βιολογικός καθαρισμός εγγυάται την απομάκρυνση οποιουδήποτε παθογόνου μικροοργανισμού από την επιφάνειά τους, ενώ η ομάδα μας διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό, που φέρνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου εξυπηρετεί καθημερινά κάθε σας ανάγκη. Υπόσχεσή μας είναι να συνεχίσουμε να αναβαθμίζουμε τις υπηρεσίες μας και να παραδίδουμε στους πελάτες μας χαλιά καθαρά, φανταχτερά…σχεδόν καινούργια!

EVEREST ΠΟΛΥΖΟΥ

Οι Εγκαταστάσεις μας

Επικοινωνήστε με το ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!