ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Δίνουμε στα χαλιά σας τη φροντίδα που τους αξίζει!

Τo ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου, με έδρα στην Αθήνα, διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του καθαρισμού και της φύλαξης χαλιών, καθώς και στο βιολογικό καθαρισμό σπιτιών και επαγγελματικών χώρων. Οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής και η εξέλιξη της τεχνολογίας, έχει επιφέρει αλλαγές στον τομέα, όμως η ομάδα μας προσαρμόζεται εύκολα στις νέες προκλήσεις. Με την πάροδο των ετών, έχουμε ενσωματώσει νέες τεχνικές και μεθόδους καθαρισμού, εξελίσσοντας διαρκώς τις υπηρεσίες μας.

Οι υπηρεσίες που παρέχουμε είναι:

  • Καθαρισμός και φύλαξη χαλιών, μοκετών και ταπήτων
  • Επί τόπου καθαρισμός χαλιών, σαλονιών και στρωμάτων
  • Ενοικίαση χαλιών για εκδηλώσεις και γάμους
  • Επισκευές (ρέλια, κρόσσια) παντός τύπου χαλιών
  • Ξέβαμα χαλιών
  • Βιολογικός καθαρισμός καναπέδων, στρωμάτων και σαλονιών

Στο ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου κύριος στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και η συνεχής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών. Φροντίζουμε, λοιπόν, να μην επαναπαυόμαστε και να παρακολουθούμε σεμινάρια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον τομέα της φροντίδας ταπήτων, αλλά και του βιολογικού καθαρισμού. 

Προτείνουμε στους πελάτες μας ένα ολοκληρωμένο πακέτο απλού ή βιολογικού καθαρισμού και συστήνουμε τον τακτικό καθαρισμό των χαλιών και των στρωμάτων. Είναι πολύ σημαντική η φροντίδα τους, όχι μόνο για λόγους αντοχής, αλλά και για λόγους υγιεινής, ειδικά εάν υπάρχουν παιδιά στο σπίτι, όπου ελλοχεύει ο κίνδυνος να έρθουν σε επαφή με κάποιον βλαβερό μικροοργανισμό.

EVEREST ΠΟΛΥΖΟΥ

Υπηρεσίες

Επικοινωνήστε με το ταπητοκαθαριστήριο Everest-Πολύζου για να προγραμματίσετε το ραντεβού σας!